Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er vi?​

​Byggefirmaet Staun A/S er en familievirksomhed, som bygger på mere end 30 års erfaring i den nordjyske byggebranche.

Med værksted og kontor i Nibe er hele Aalborg Kommune vores nærområde.

Vi arbejder desuden i Rebild Kommune, ligesom vi  gerne indgår samarbejdsaftaler med kunder i det øvrige Nordjylland samt Midtjylland i og omkring Aarhus, Randers og Viborg.

Kontakt os

Hvilke opgaver udfører Byggefirmaet Staun?

Vi udfører renovering, ombygning og tilbygninger samt visse former for nybyggeri. Service og vedligehold for privatkunder samt af erhvervsejendomme og legemål er ligeledes en vigtig del af vores arbejdsområde.

Inden for renovering og ombygning er vores fokus på indvendigt arbejde i kontorer, butikker og restaurationer samt på udskiftning af tag, vinduer og facadebeklædning. De fleste af vores kunder udgøres af virksomheder, samt bolig- og ejerforeninger, men vi bygger også gerne om og renoverer i enfamiliehuse, ligesom vi opfører mindre tilbygninger. 

​Læs mere om:

Samarbejdsformer​

Vi arbejder i hovedentreprise, ligesom vores stab af dygtige tømrersvende også udfører tømrerentrepriser og storentrepriser.

I samarbejde med vores netværk af håndværkere i den nordjyske byggebranche tilbyder vi at styre det samlede byggeri fra planlægning til aflevering. Som bygherre får du dermed én fast kontaktperson gennem hele projektet.

​​

Læs mere om samarbejde

Skal vi give tilbud på dit næste byggeprojekt?

 
 
Vedhæft gerne tegninger, billeder mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

T: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier