Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Med fokus på kundens behov

Alle byggerier er forskellige - men hos os følger den gode proces altid med. Det gælder både, når vi styrer den samlede opgave i hovedentreprise, og når vores stab af dygtige tømrersvende udfører tømrerentrepriser og storentrepriser.

​Uanset, om det handler om tilbygningen, renovering, nybyg eller det løbende vedligehold, tilrettelægger vi i samarbejde med dig og dine rådgivere den gode proces til det enkelte projekt. Det er naturligvis vigtigt, at du som bygherre får den bedste pris på dit byggeri, og i den gode dialog kan både projektet og processen ofte optimeres.

Foruden, at sikre projektets tidsplan og økonomi, handler det også om, at det færdige resultat skal give værdi for de mennesker, der skal bo og færdes i bygningerne mange år fremover.​

​Vi mener, at kvalitet og økonomi skal hænge sammen på den lange bane. Omkostningerne ved drift og vedligehold af bygningen har stor indflydelse på totaløkonomien, og den billigste løsning nu er måske ikke den billigste på den lange bane.

God proces – godt resultat

Vi gør vores yderste for at sætte kundens behov i centrum, så du som bygherre får indfriet dine krav og ønsker. Som et ansvarsbevidst byggefirma med erfarne medarbejdere tror vi på, at dialog og forventningsafstemning er veje til målet.

Vi indleder altid et projekt med en god snak om rammerne og om dine ønsker.

Er der fx tale om en butik, der skal være åbne under en ombygning? Er der en kritisk dato for idriftsættelsen af byggeriet, og skal der tages særlige hensyn til eventuelle beboere?

Tidlig involvering i dit byggeprojekt​

​Når du fx står overfor opførelsen af en tilbygning, en renovering eller en ombygning, er der mange fordele ved at involvere os tidligt i processen.

Vi starter med at gå en tur med kunden på byggegrunden eller i en tom betonhal. Herfra kan projektet vokse fra idé til færdig løsning – med os som din partner fra spadestik til aflevering.

Når vores viden om markedspriser bringes tidligt ind sammen med vores input til fx konstruktionsdetaljer og materialevalg, kan økonomien vurderes med højere sikkerhed, og risikoen for fejl og uforudsete hændelser mindskes.

Skal vi give tilbud på dit næste byggeprojekt?​

 
 
Vedhæft gerne tegninger, billeder mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier