Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Bæredygtigt byggeri​

Sunde og gode bygninger

Det at bygge bæredygtigt handler for os om, at bygge nogle sunde og gode bygninger - samtidig med, vi tager hensyn til både klima og miljø.


​Men hvad kan man som et lille firma i byggebranchen gøre? Det handler for os ikke kun om at have en holdning til bæredygtighed, men at spørge sig selv om HVORDAN kan vi bidrage til en mere bæredygtig byggebranche?

​Vi tror på, at vi i den udførende del af byggebranchen, besidder vi en vigtig rolle i forhold til en mere bæredygtig byggebranche. Men vi ved også, at der også er behov for et bredere samarbejde på tværs af brancher og fag og ikke at være bange for at tage fat i problemerne.

Fokuspunkter

Som et mindre firma fokuserer vi på at finde mærkesager - som er realistiske og konkrete. 


​​Byggebranchen i Danmark producerer mange millioner tons affald årligt, som består af mange forskellige kategorier og derfor er et af vores fokuspunkter sortering af affald fra vores byggepladser - noget vores svende bliver klædt på til at kunne håndtere. 

Et andet fokuspunkt som er vigtigt for os er, at vi altid efterspørger træ fra certificeret og ansvarlig skovdrift. Træ er et af de mest bæredygtige materialer vi har og er et godt og meget holdbart materiale, som kan bruges til mange forskellige ting. 


​​Vi følger konstant udviklingen indenfor nye og mere bæredygtige byggemetoder, teknik, materialer m.m. indenfor byggebranchen​ i forhold til de 17 verdensmål, DGNB-certificeret byggerier m.m.


​Samarbejde på tværs af brancher og fag

​Vi er åbne for samarbejder på tværs af brancher og fag som kan lede til mere bæredygtighed i byggebranchen. Hos Byggefirmaet Staun​ tror vi på, at bæredygtigt byggeri kun kan realiseres, hvis vi arbejder tæt sammen om det - både i projekteringen af bygningerne og i udførelsen på selve byggepladsen.

Som byggefirma kan vi bidrage med viden og input til, hvordan der kan realiseres bæredygtige tiltag i form af fx indretning af byggeplads, sortering af affald, anvendelse af træ fra certificeret ansvarlig skovdrift. 


​For hele tiden at blive bedre og udvikle os, har vi tætte samarbejder med forskellige uddannelsesinstitutioner såsom AMU Nordjylland og Tech College Aalborg - så holder vi os opdaterede med udbuddet af kurser samt efteruddannelse til os og vores svende, så vi kan opfylde de specifikke ønsker du måtte have som bygherre.

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier