Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Cookies & Persondata

​På denne side kan du læse vores politik for cookies samt for behandling af persondata.

Cookie-politik

Hjemmesiden www.staun.dk anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som lagres på din enhed (PC, smartphone, tablet etc.), når du besøger hjemmesiden. Det er ikke muligt at fravælge cookies på denne hjemmeside, og når du navigerer på siden, accepterer du vores brug af cookies.

Formålet med anvendelsen af cookies på www.staun.dk er blandt andet at indsamle oplysninger om brugernes navigation på siden samt opdaterer besøgsstatistikken. Begge dele sker via Google Analytics, og oplysningerne anvendes i den løbende udvikling og forbedring. Cookies anvendes desuden til at sikre, at hjemmesiden fungerer korrekt.

Hvem, der har adgang til oplysningerne, som lagres i cookie-filerne, afhænger af den enkelte cookies formål. De parter, som har adgang til oplysningerne er: Byggefirmaet Staun A/S, Danaweb (som hoster hjemmesiden) samt Google.

Denne hjemmesidens cookies slettes som udgangspunkt ikke automatisk, og de lagres således på enheden mellem hvert besøg. Hvis du ønsker at slette de lagrede cookies, afhænger metoden af, hvilken browser, du anvender (fx Firefox, Chrome, Internet Explorer etc.). Vi anbefaler, at du orienterer dig i den dokumentation, der findes for den specifikke browser. Det vil typisk være muligt at slette cookies under menupunktet "Indstillinger" i browserens menu.

Hvis du har spørgsmål til anvendelsen af cookies på denne hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os via mail på pia@staun.dk

Dataansvarlig hos Byggefirmaet Staun A/S

Når du kontakter Byggefirmaet Staun A/S for at rekvirere et tilbud eller søge arbejde, samt når du indgår en aftale/ kontrakt med os, behandler vi en række almindelige personoplysninger som navn, adresse, e-mail etc. om dig. I denne forbindelse er indehaver Henrik Staun hos Byggefirmaet Staun A/S den dataansvarlige. Den dataansvarlige kan kontaktes her:

Indehaver Henrik Staun
Byggefirmaet Staun A/S
CVR nr.: 40654186
Vokslevvej 35, 9240 Nibe
Tlf. 98341313
henrik@staun.dk

Behandling af personoplysninger i forbindelse med rekvirering af tilbud samt udførelse af byggesager

Når du henvender dig til os for at rekvirere et tilbud, eller når vi udfører byggearbejde for dig, er formålet med behandlingen af dine personoplysninger at håndtere din henvendelse/ byggesag samt at kunne fakturere den. Vi behandler som nævnt kun almindelige personoplysninger, og behandlingen sker i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysningerne er nødvendig for at håndtere din henvendelse og/ eller udføre byggearbejdet.

​I forbindelse med byggeopgaver og tilbud kan dine personoplysninger blive videregivet til eksempelvis underentreprenører, offentlige myndigheder eller rådgivere med henblik på, at aftalen med dig kan realiseres. I tilfælde af, at det er nødvendigt for opfyldelsen af aftalen, indsamler Byggefirmaet Staun A/S desuden almindelige personoplysninger om dig hos eksempelvis de kommunale byggemyndigheder.

Byggefirmaet Staun A/S kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger i forbindelse med byggesager og henvendelser om tilbud. Dog kan vi oplyse, at vi vil lægge vægt på eksempelvis garantiperioder og indsigelsesfrister, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Behandling af personoplysninger i forbindelse med jobansøgninger

Tilsendte jobansøgninger behandles fortroligt, men for at vi kan vurdere dem, vil de være tilgængelige for relevante medarbejdere hos Byggefirmaet Staun A/S. Vi opbevarer jobansøgninger i seks måneder, hvorefter de slettes.

Dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, vi behandler om dig:

  • Retten til indsigt (ret til at se oplysninger om dig)
  • Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning (rettelse)
  • Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod en denne behandling
  • Retten til indsigelse
  • Retten til dataportabilitet (transmittere oplysninger).

Du har desuden mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Byggefirmaet Staun A/S ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

T: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier