Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Offentligt byggeri

Indenfor offentligt byggeri har vi erfaring med både større og mindre projekter.

​​

Vi udfører tilbygninger i hovedentreprise, hvor vi koordinerer alle involverede fag, ligesom vi tager os af tømrerentrepriser og storentrepriser. Vi arbejder i hele Aalborg Kommune samt i de nærliggende byer Støvring og Skørping.

​Fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed og fokus på miljø og klima er vigtige fokuspunkter for os. Flere og flere bygherrer efterspørger mere bæredygtighed i deres byggeri og gennem de seneste år, har vi oplevet en stor udvikling på netop dette felt.

​Det handler for os om, at bygge nogle sunde og gode bygninger - samtidig med at vi tager hensyn til både klimaet og miljøet. 

Et af vores fokuspunkter er blandt andet sortering af affald fra byggepladser - noget som vores svende bliver klædt på til at kunne håndtere. 


​Et andet fokus punkt handler for os om at bruge ordentlige og bæredygtige materialer. Træ er et af de mest bæredygtige materialer vi har og er et godt og meget holdbart materiale som kan bruges til mange ting - vi efterspørger derfor træ fra certificeret og ansvarlig skovdrift.

​Henrik Staun har i 8 år nu arbejdet med bæredygtigt byggeri og det er til stor glæde, at vi oplever der er et endnu større fokus på emnet - både i tale, men vigtigst af alt også praktisk. 


​Den gode proces

Vi indleder altid et samarbejde med en snak om projektets rammer og ønsker. Er der f.eks. tale om en butik, der skal kunne holde åben under ombygning? Eller er der en kritisk dato for idriftsættelsen af byggeriet eller skal der måske tages ekstra hensyn til eventuelle beboere? 


​Uanset hvad tror vi på, at dialog og forventningsafstemning er veje til målet. ​

Hvorfor skal i ellers vælge os?


Vi har mere end 30 års erfaring

Hos Byggefirmaet Staun har vi mere end 30 års erfaring i den nordjyske byggebranche.

God proces sikre det gode resultat
Dine behov er i centrum hos os og du holdes orienteret undervejs fra opstart til aflevering.

Kvalitet og økonomi skal hænge sammen

Vi tænker fremadrettet og giver dig den bedste løsning, som også giver mening økonomisk på længere sigt. 

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier