Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygninger og nybyg

Vi udfører tilbygninger for både erhvervskunder og private

Lige fra villaen, der skal suppleres med et eller flere værelser - til udvidelsen af erhvervsejendommen med et nyt butikslokale, større administration eller f.eks. nye lagerfaciliteter.

Vi udfører tilbygninger i hovedentreprise, hvor vi koordinerer alle involverede fag, ligesom vi tager os af tømrerentrepriser og storentrepriser. Vi arbejder i hele Aalborg Kommune samt i de nærliggende byer Støvring og Skørping.

Vi har blandt andet erfaring med tilbygninger til kontorer, industribygninger, butikker og restaurationer. Vi udfører både små samt mellemstore tilbygninger, og i sammenhæng med tilbygningen løfter vi også gerne en ombygning og renovering af den eksisterende bygning.


​Tilbygning til villaen


​Når du har fået udarbejdet et udbuds materiale fra en arkitekt, så tilbyder vi at prissætte det samlede byggeri og styre det i mål fra planlægning til færdiggørelse.


​Går du med indledende tanker og ønsker og er måske ikke så langt i processen? Så byder vi med glæde ind med vores erfaring.

​Vi tilbyder samtidigt også at formidle kontakt til en arkitekt eller anden bygherrerådgiver, som kan stå for udarbejdelsen af de tegninger og beskrivelser, som vi har brug for i prissætningen af tilbygningen.

Vi har et stort netværk og kan hjælpe dig med at finde den helt rette til opgaven.

Nybyg​

Drømmer du også om nyt?​

Vi opfører mindre nybyggerier i hovedentreprise for erhvervskunder og offentlige bygherre. Vores tømrersvende tager sig desuden også gerne af indvendig aptering, dagarbejde og facade lukninger i fagentreprise på små og mellemstore nybyggerier. 

Som en del af prissætningen, byder vi naturligvis gerne ind med vores faglige ekspertise og med erfaringer i forhold til tilretning og optimering af projekter. 

Du kan med fordel involvere os tidligt i processen, hvor vi gerne giver inputs til fx materialer og løsninger. Når du efterfølgende i samarbejde med en arkitekt eller anden bygherrerådgiver har udarbejdet et udbuds materiale, regner vi den samlede pris udfra dette.

​Vi har et stort netværk i og omkring Aalborg Kommune og vil gerne hjælpe med at formidle kontakt til en arkitekt eller anden bygherrerådgiver, som an udarbejde tegninger og beskrivelser, der bruges i prissætningen af dit byggeri. 

​Læs også om:

Se referencer indenfor tilbygninger​ og nybyg

Vil du have tilbud på en tilbygning eller nybyg?​

 
 
Vedhæft gerne tegninger, billeder mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier