Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Job​ og læreplads

Vi er et mindre byggefirma og det er derfor meget vigtigt for os at have et stærkt team af tømrere og byggeledere, der supplerer og støtter hinanden i arbejdet.

Hvad enten du søger arbejde som tømrer eller som byggeleder, eller blot er interesseret i en læreplads som tømrer, så er det vigtigt, at du har lyst til at arbejde i et mindre firma.

Vi vil gerne have en så lille udskiftning af medarbejdere som muligt og lægger derfor vægt på, at du har lyst til at arbejde for os i længere tid.

Tømrersvend

​Veludført byggeri kræver de rette håndværksmæssige og tekniske kompetencer.
​Hos Byggefirmaet Staun har vi brug for alsidige håndværkere, der er gode til at tale med kunderne i vores serviceafdeling.

​Samtidigt har vi også specialisterne med stor erfaring inden for et specifikt område såsom fx renovering og tagudskiftning.


​Diversitet i vores medarbejder stab er noget vi lægger stor vægt på og vores team består både af erfarne svende, men også nyuddannede med frisk viden fra skolen.

Tømrerlærling​

​​Vi vil gerne skabe de bedste rammer for dem, som ønsker den karriere i byggebranchen.

​Vi lægger derfor stor vægt på at sætte klare rammer og enkle mål - som aftales individuelt. 

​ Vi følger op og besøger også vores lærlinge, når de er i skoleforløb. Vi lægger desuden vægt på rummelighed, så der er plads til at lave fejl og udvikle sig.

Byggeleder

​​Som byggeledere hos os kan du se frem til at stå i spidsen for både hovedentrepriser og tømrerentrepriser.

Vores byggeledere styrer opgaverne sikkert fra planlægning til aflevering, og det er vigtigt, at du både har en stor byggeteknisk viden og selv er en dygtig tømrer.

​Du skal derfor have en baggrund som tømrer samt en solid erfaring med byggestyring.

Det er vigtigt, at vores byggeledere møder bygherre og samarbejdspartnere i den gode dialog, samt altid holder projektets økonomi på sporet.

Send os din ansøgning!

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os som enten tømrer eller byggeleder. Vi tager også gerne imod ansøgninger om læreplads inden for tømrerfaget.

Ansøgninger sendes til bogholder og partner Pia Staun på pia@staun.dk. Tilsendte ansøgninger behandles i henhold til vores politik for persondata.

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier