Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Service og vedligehold

Service og vedligehold er vigtige hjørnesten hos Byggefirmaet Staun

​Skal der flyttes vægge for at gives plads til et nyt mødelokale, monteres vinduer eller er det måske tid til at ændre indretningen af butikken? Så hjælper vi dig gerne!

​Vi arbejder både for virksomheder, boligforeninger, det offentlige samt private kunder. Vi reparerer og vedligeholder din bygning og udfører også gerne de mindre opgaver, som du måtte have behov for i det daglige.

Vi udfører service og vedligehold i og omkring Aalborg, samt i de nærliggende byer som Støvring og Skørping.


​Erhvervsservice med overblik over økonomien

Uanset hvad opgaven består i, så lægger vi – foruden den håndværksmæssige kvalitet – også stor vægt på at gøre det nemt og trygt for vores kunder.

For at gøre det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt, tilbyder vi vores erhvervskunder et servicekoncept, hvor vi, i samarbejde med vores netværk af fag som murer, maler og elektriker rykker ud med egne tømrersvende. Du får én fast kontaktperson som koordinerer alle fag. 

Samtidigt gør vi det nemt at holde overblik over økonomien ved altid at tilbyde fast timepris - uden tillæg inden for normal arbejdstid.

​Håndværkergaranti til privatkunder gennem Dansk Håndværk

​Hos Byggefirmaet Staun er vi medlem af Dansk Håndværk, som er en arbejdsgiverforening for små og mellemstore virksomheder indenfor håndværk, byggeri og industri. Dansk Håndværk er medlem af SMVdanmark, som samlet repræsenterer knap 20.000 små og mellemstore virksomheder indenfor blandt andet byggeri, industri og service.

Vores medlemskab af Dansk Håndværk betyder, at vores privatkunder er omfattet Håndværkergaranti. Denne garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er eje og mangler ved det håndværk, som medlemsvirksomheden har udført.

Ordningen dækker til og med op til 150.000 kr inkl. moms pr byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til af efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratisk ekstra sikkerhed for dig som kunde. 

Du kan læse mere på www.dhv.dk/forbruger-garanti/

​Vores serviceafdeling tilbyder:

  • ​Én kontaktperson, som koordinerer alle fag
  • Fast timepris uden tillæg inden for normal arbejdstid
  • Mulighed for at få de samme håndværkere hver gang
  • Fleksibilitet - arbejdet udføres, når det passer bedst for dig

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier