Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygninger

​Byggefirmaet Staun udfører tilbygninger for erhvervskunder og private. Fra villaen, der skal suppleres med et eller flere værelser, til udvidelsen af erhvervsejendommen med et nyt butikslokale, større administration eller nye lagerfaciliteter.

Vi udfører tilbygninger i hovedentreprise, hvor vi koordinerer alle involverede fag, ligesom vi tager os af tømrerentrepriser og storentrepriser. Vi arbejder i hele Aalborg Kommune samt i de nærliggende byer Støvring og Skørping.

Vi har blandt andet erfaring med tilbygninger til kontorer, industribygninger, butikker og restaurationer. Vi udfører både små samt mellemstore tilbygninger, og i sammenhæng med tilbygningen løfter vi også gerne en ombygning og renovering af den eksisterende bygning.

Tilbygningen til villaen

Skal du have bygget til huset? Når du har fået udarbejdet et udbudsmateriale fra en arkitekt, tilbyder vi at prissætte det samlede byggeri og styre det i mål fra planlægning til færdiggørelse.

Hvis du ikke er så lagt i processen og blot har nogle indledende ønsker og tanker, byder vi naturligvis gerne ind med vores erfaring inden for løsninger og materialer. Samtidigt tilbyder vi at formidle kontakt til en arkitekt eller anden bygherrerådgiver, som kan stå for udarbejdelsen af de tegninger og beskrivelser, vi har brug for i prissætningen af tilbygningen. Vi har et stort netværk og kan hjælpe dig med at finde den helt rette til opgaven.

Læs også om:

Referencer inden for tilbygninger​

TV2 Nord​

Min Købmand Godthåb

Vil du have tilbud på en tilbygning?​

 
 
Vedhæft gerne tegninger, billeder mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

T: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier