Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nybyg​

Hos Byggefirmaet Staun opfører vi mindre nybyggerier i hovedentreprise for erhvervskunder og offentlige bygherrer. Vores tømrersvende tager sig desuden gerne af fx indvendig aptering, tagarbejde og facadelukninger i fagentreprise på små og mellemstore nybyggerier. Vi producerer desuden inventar og andre specialopgaver.

Hvis du som virksomhed eller offentlig bygherre står overfor opførelsen af et nyt byggeri, deltager vi gerne i processen fra prissætning til aflevering. Vi byggeri nyt i hele Aalborg Kommune samt i nærliggende byer som Støvring og Skørping.

Du kan med fordel involvere os tidligt i processen, hvor vi gerne giver input til fx materialer og løsninger. Når du efterfølgende i samarbejde med en arkitekt eller anden bygherrerådgiver har udarbejdet et udbudsmateriale, regner vi den samlede pris ud fra dette. Som en del af prissætningen byder vi naturligvis gerne ind med vores erfaringer i forhold til tilretning og optimering af projektet

Vi har et stort netværk i og omkring Aalborg Kommune. Derfor tilbyder vi gerne at formidle kontakt til en arkitekt eller anden bygherrerådgiver, som kan udarbejde de tegninger og beskrivelser, der skal bruges i prissætningen af dit nybyggeri.

Læs også om:

Referencer inden for nybyg​

Aalborg Minimarina​

Inventar til AKKC​

Vil du have tilbud på et byggeri?​

 
 
Vedhæft gerne tegninger, billeder mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

T: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier