Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nybyg​

Vi opfører mindre nybyggerier i hovedentreprise for erhvervskunder og offentlige bygherrer. Vores tømrersvende tager sig desuden gerne af fx indvendig aptering, tagarbejde og facadelukninger i fagentreprise på små og mellemstore nybyggerier. Vi producerer desuden inventar og andre specialopgaver.

Hvis du som virksomhed eller offentlig bygherre står overfor opførelsen af et nyt byggeri, deltager vi gerne i processen fra prissætning til aflevering. 

Du kan med fordel involvere os tidligt i processen, hvor vi gerne giver input til fx materialer og løsninger. Når du efterfølgende i samarbejde med en arkitekt eller anden bygherrerådgiver har udarbejdet et udbudsmateriale, regner vi den samlede pris ud fra dette.

​Som en del af prissætningen byder vi naturligvis gerne ind med vores erfaringer i forhold til tilretning og optimering af projektet

Vi har et stort netværk i og omkring Aalborg Kommune. Derfor tilbyder vi gerne at formidle kontakt til en arkitekt eller anden bygherrerådgiver, som kan udarbejde de tegninger og beskrivelser, der skal bruges i prissætningen af dit nybyggeri.​​

Læs også om:

Referencer inden for nybyg​

Aalborg Minimarina​

Inventar til AKKC​

Vil du have tilbud på et byggeri?​

 
 
Vedhæft gerne tegninger, billeder mm.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

Telefon: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier