Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning til TV2 Nord​

Tilbygningen på 350 m2 hos Tv2 Nord er forbundet til den øvrige bygning med en hævet gangbro, og som en interessant detalje er tilbygningen trukket ud i søen med en terrasse lige over vandet.

Tv2 Nords domicil ligger ved søen i Aabybro, og hvad kunne være mere nærliggende end at udnytte denne flotte placering? Tilbygningen er således trukket ud i vandet, så søen bliver en aktiv del af arkitekturen. Dette betyder blandt andet, at der er store vinduespartier samt en terrasse mod vandet. Der er desuden lavet svalegange omkring førstesalen.

Tilbygningen rummer både kontorer og mødelokaler samt en stor multisal med plads til fællesmøder og foredrag.

Facaden er udført med en kombination af pulverlakeret aluminium og cumaru, som er en robust tropisk træart. Det er også cumaru, som er brugt til belægningen på terrasse og svalegang, og den kommer naturligvis fra dokumenteret ansvarlig skovdrift.

Indenfor bidrager kombinationen af trægulve med højkantsparket og hvide systemlofter til at skabe en lys arbejdsplads med god akustik. På trapper og gangarealer er der desuden anvendt gummigulve med Tv2 Nords velkendte røde logo-farve.

Opgaven er udført af Lund & Staun af medarbejdere, som nu er en del af Byggefirmaet Staun.

Fakta​

By: Aabybro

Årstal: 2018

Arbejdsopgave: Tilbygning​

Areal: 350m2

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

T: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier