Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Job​ og læreplads

Byggefirmaet Staun er et mindre firma, og det er vigtigt for os at have et stærkt team af tømrere og byggeledere, der supplerer og støtter hinanden i arbejdet.

Hvad enten du søger arbejde som tømrer eller byggeleder, eller du interesseret i en læreplads som tømrer, er det vigtigt, at du har lyst til at være i et mindre firma.

Vi vil gerne have en så lille udskiftning af medarbejdere som muligt, hvorfor vi også lægger vægt på, at du har lyst til at arbejde for os i længere tid

Tømrersvend

​Veludført byggeri kræver de rette håndværksmæssige og tekniske kompetencer. Hos Byggefirmaet Staun har vi brug for de alsidige håndværkere, der er gode til at tale med kunderne i vores serviceafdeling. Samtidigt har vi specialisterne med stor erfaring inden for et specifikt område som fx renovering og tagudskiftning.

Vi lægger desuden vægt på, at vores team både består af erfarne svende, der har prøvet mange ting før, og de nyuddannede, der kommer med frisk viden fra skolen.

Tømrerlærling​

​​Vi vil gerne skabe de bedste rammer for dem, som ønsker en karriere i byggebranchen. Derfor stiller vi ikke kun krav til vores lærlinge – men også til os selv. Når man skal skabe de bedste rammer for læring, er det ikke nok at være fagligt dygtig.

Vi inspirerer og sætter klare og enkle mål, som aftales individuelt. Vi følger op og besøger også vores lærlinge, når de er i skoleforløb. Vi lægger desuden vægt på rummelighed, så der er plads til at lave fejl og udvikle sig.

Byggeleder

​​Som byggeledere hos os kan du se frem til at stå i spidsen for især hovedentrepriser og tømrerentrepriser.

Vores byggeledere styrer opgaverne sikkert fra planlægning til aflevering, og det er vigtigt, at du både har en stor byggeteknisk viden og selv er en dygtig tømrer. Du skal derfor have en baggrund som tømrer samt en solid erfaring med byggestyring.

Det er vigtigt, at vores byggeledere møder bygherre og samarbejdspartnere i den gode dialog samt altid holder projektets økonomi på sporet.

Send din ansøgning til os​

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os som enten tømrer eller byggeleder. Vi tager også gerne imod ansøgninger om læreplads inden for tømrerfaget.

Ansøgninger sendes til bogholder og partner Pia Staun på pia@staun.dk. Tilsendte ansøgninger behandles i henhold til vores politik for persondata.

Byggefirmaet Staun A/S

​Vokslevvej 35, 9240 Nibe

CVR: 40654186​

T: 98 34 13 13

Vi er medlem af

følg os på SOciale medier